top of page

courage Group

Öffentlich·90 Mitglieder

Mən son vaxtlar müxtəlif platformaların

Hər kəsə xoş gün, əziz dostlar! Mən son vaxtlar müxtəlif platformaların istifadəçi dəstəyi xidmətlərini müqayisə edirəm və bu sahədə çox maraqlı mənzərə müşahidə edirəm. Bəzi platformalarda dəstək xidməti o qədər operativdir ki, sualınıza bir neçə dəqiqə ərzində cavab alırsınız. Digərlərində isə günlərlə, hətta həftələrlə gözləmək lazımdır. Mənə elə gəlir ki, operativ dəstək platformanın istifadəçiyə verdiyi dəyərin ən mühüm göstəricisidir. Axı, hər bir istifadəçi problem yarandığı anda tez və peşəkar yardım almaq istəyir. Azərbaycanda bu baxımdan keyfiyyətli, sürətli və peşəkar dəstək xidməti təqdim edən platformalar hansılardır? Tövsiyələrinizi gözləyirəm.

6 Ansichten
Lilit Relis
23. Aug.

Bu gün səhər tezdən oyananda çöldə yağış yağırdı. Belə havada mən adətən pəncərə önündə oturub yağışı seyr edirəm. Amma bu dəfə fərqli bir şey etmək istədim. Kompüterimi açıb maraqlı bir platforma axtarmağa başladım. Və bir neçə dəqiqə sonra ünvanına rast gəldim. Bu platformanı açan kimi hiss etdim ki, yağışın sakitliyi ilə bu saytın rahat atmosferi üst-üstə düşür. Rənglər o qədər yumşaq, yazılar o qədər aydındır ki, insan özünü çox rahat hiss edir. Mən bu səhifəni gəzməyə başladım və saatlarla orada qaldım. Yağış hələ davam edirdi, amma mən bunu hiss etmirdim. Çünki bu platforma məni o qədər cəlb etmişdi ki, ətrafımdakı hər şeyi unutmuşdum. Bu gün mən yağışlı səhəri bu platformanın kəşfi ilə xatırlayacağam. İndi mən bu platformanı hər dəfə yağış yağanda açıram. O, mənə o gözəl səhəri xatırladır.

Bleib verbunden mit COURAGE

Es hat geklappt! Wir melden uns bei Dir! :)

bottom of page